събота, 15 декември 2012 г.

Всяка достатъчно напреднала технология е неразличима от магия

Стивън Фрейн, известен като Динамо, е нашумял от скоро повелител на магията. Неговата история не е свъразна с митични същества, но способностите му граничат с тези на маговете от фентъзи книгите. Без затруднение би ви понесъл над земята върху невидимо килимче, ще накара предметите да изчезват и да се появяват, би направил ледена топка от нищото или най-вече би взел бутилката от бирата, която тъкмо сте допили и би вкарал телефона ви вътре без да нарушава целостта и на двете. Силно вярващите в мистиката биха казали, че това е магия, скептиците - всичко е нагласено, а аз - това е технология.

Веднъж един приятел ми каза: "Всяка достатъчно напреднала технология е неразличима от магия.". Мисля, че в момента сме свидетили точно на това, представено ни от един от най-големите телевизионни канали свързани с технологиите и опознаването на света около нас.

Тук ще ви представя една много съкратена версия на неговата биография и информация свързана с него, а на вас оставям възможността да разкриете как е постигнал всеки един от триковете си.